Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να μάθουμε πως υπάρχουν και κυβερνήσεις οι οποίες ότι λένε το κάνουν και πως ούτε παίζουν βιολί ή λύρα για να χορεύουν οι άλλοι, ούτε δέχονται να τους παίζουν άλλοι διάφορα μουσικά όργανα και οι κυβερνήσεις να χορεύουν. Υπάρχει κυβέρνηση που έχει αποφασιστικότητα και σε αυτή την παγκόσμια κρίση, είναι δίπλα στους ....πολίτες και βοηθάει. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας, το τι θα γινόταν αν ήταν στην κυβέρνηση οι μπαχαλάκηδες.

- Τελικά το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων, ανέλαβε τον ρόλο παράταξης της αντιπολίτευσης, ας γράψουμε, του κυρίου Καθαροσπόρη και όπως γράφει στις ανακοινώσεις του, θα στείλει την Δημοτική Αρχή της κυρίας Βάκα στο χρονοντούλαπο!!!!

- Ηρεμήστε λιγάκι κύριοι, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος σας. Ο ρόλος σας είναι να δίνετε αγώνα για τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι να σας ενοχλούν τα πάντα. Εκλεγμένη από τους δημότες είναι η κυρία Βάκα και σε αυτούς θα δίνει λογαριασμό.

- Μετακινήθηκε λένε στην Αρτάκη ο Γραμματέας του Σωματείου και αυτό είναι αιτία πολέμου!!! Κύριοι ψυχραιμία. Δεν τον ενοχλούν οι μετακινήσεις τον Γραμματέα, αφού έχει μια αδυναμία σε αυτές. Να μην ξεχνάμε πως ο ίδιος εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ με μια παράταξη και από την οποία έφυγε αμέσως μετά την εκλογή του και πήγε σε άλλη μόνο και μόνο επειδή ήθελε να μην είναι στην θέση του προέδρου ο επικεφαλής της παράταξης που βγήκε πρώτη!!!

- Αυτά να μην τα ξεχνάμε, γιατί βλάπτουν σοβαρά τις όποιες δημοκρατικές διαδικασίες. Να ξέρουν πάντως εκεί στο σωματείο πως οι εργαζόμενοι ξέρουν καλά τι συμβαίνει και θα απαντήσουν στις επόμενες εκλογές του σωματείου. Και τότε δήμαρχος πάλι η κυρία Βάκα θα είναι....

- Τι θα κάνει τώρα η αγαπητή ΕΠΟ και ο κ. Μπαλτάκος, μετά την ψήφιση της τροποποίησης του Αθλητικού Νόμου με την οποία ο κ. Αυγενάκης δεν άλλαξε τίποτα για το θέμα της Αθλητικής Αναγνώρισης και του Μητρώου; Τι θα κάνουν οι ΕΠΣ και ιδιαίτερα αυτές που ερήμην των σωματείων τους, ψήφισαν την διακοπή των πρωταθλημάτων και ζήτησαν σχεδόν ένα χρόνο παράταση για να τακτοποιηθούν κάποια σωματεία;;;; Μπορεί να ήθελαν να κάνουν τον λαγό για να βοηθήσουν τον κ. Μπαλτάκο, αλλά τώρα θα πρέπει να κάνουν τον λαγό και να τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα για να μην θάψουν οριστικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.