Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Οι προπονητές που θα φύγουν από τους πάγκους των ομάδων στις οποίες είναι σήμερα είναι πολλοί, αλλά τουλάχιστον δύο (2), θα φύγουν πολύ νωρίς και αφού ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Ονόματα δεν γράφουμε, αλλά είναι και στην Βόρεια Εύβοια και στην Κεντρική, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, οπότε υπάρχει και ένας στην Νότια Εύβοια που τον έχουμε 3ο στην σειρά, αλλά ....μπορεί να την κάνει και πρώτος....

- Πρόεδρε, ας μη γελιόμαστε. Εμείς όποτε γουστάρουμε μιλάμε μεταξύ μας κι ας λένε οι συνεργάτες σου ότι θέλουν. Πάντως στο τέλος θα σου φορτώσουν και ευθύνες, για τις βλακείες που οι ίδιοι κάνουν.

- Αγαπητή κυρία, όχι κόλπα σ΄ εμάς και μην προσπαθείς να ρίξεις λάσπη εναντίον μας, γιατί θα αναγκαστούμε να γράψουμε πως είσαι εκεί για να βάζεις στην τσέπη σου το 20% των εισπράξεων και μάλιστα σε μαύρα.

- Λοιπόν θα περιμένουμε να δούμε την διαφάνεια των διοικούντων. Θα δημοσιοποιήσουν πως βάζετε στην τσέπη σας το 20%;;;;;; Αν δεν το κάνουν, τότε θα μιλήσουμε για αρπαχτές, για αδιαφάνεια και για μαύρα ταμείθα.