Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Τελικά γιατί οι διοικούντες τις ΕΠΣ δεν ζητούν από την ΕΠΟ και τον κύριο Μπαλτάκο, αυτό που θέλουν τα σωματεία/μέλη τους; Γιατί δηλαδή δεν ζητούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα; Γιατί δέχονται να παριστάνουν τις γλάστρες και να καλύπτουν τα παιχνίδια του κυρίου Μπαλτάκου; Δεν θα κάνει πίσω ο Αυγενάκης, γιατί απλά στηρίζει και υποστηρίζει την νομιμότητα. Νόμος του κράτους είναι όλα αυτά που ζητά να εφαρμοσθούν και τίποτα.... λιγότερο τίποτα περισσότερο.

- Το κράτος δεν το ελέγχει καμία ΦΙΦΑ και καμία ΟΥΕΦΑ και πολύ περισσότερο η ΕΠΟ, η οποία έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί άραγε όλες οι άλλες ομοσπονδίες τήρησαν την νομιμότητα και μόνο η ΕΠΟ ζητάει αλλαγή του νόμου;

- Είναι δυνατόν αυτή η κυβέρνηση να αγνοήσει όλες τις άλλες ομοσπονδίες και να προσκυνήσει τα ΘΕΛΩ του Μπαλτάκου και γενικότερα της ΕΠΟ; Όχι κύριοι δεν θα το κάνει, γιατί απλά ο κ. Αυγενάκης δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να στηρίζει τον νόμο της κυβέρνησης ο οποίος ψηφίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων και έγινε νόμος του κράτους.

- Αφήστε λοιπόν τον εγωισμό σας στην άκρη και πάρτε πίσω την απόφασή σας, με την οποία βάλατε ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.