Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο για όλους, με υγεία και θετική ενέργεια. Όπως στην ζωή δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα, έτσι δεν πρέπει να το κάνουμε και στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό και παντού. Να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα και να μην τους βάζουμε όλους στην ίδια ζυγαριά, γιατί υπάρχουν αυτοί που βαδίζουν σεμνά και ταπεινά, υπάρχουν και αυτοί της υπερβολής και του ΕΓΩ, υπάρχουν και οι συκοφάντες και τα παπαγαλάκια, τα οποία περνούν μια περίοδο ατροφίας και προσπαθούν να ανεβάσουν τα.... πολιτικά αφεντικά τους, για να έχουν έστω κάποιους χορηγούς, με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα επανέλθουν οι δικοί τους στην εξουσία και θα μπορούν να τρώνε όλοι μαζί με χρυσά κουτάλια!!!!

- Τι γένεται στον Δήμο Χαλκιδέων με την ασφαλτόστρωση; Τα χρόνια που διοικούσαν το Δήμο οι Παγώνης/Καθαροσπόρης δεν είχαμε δει πουθενά άσφαλτο, εκτός από κάποια δρομάκια φίλων, ρουσφετάκια δηλαδή. Τώρα με τον Γουρνή αντιδήμαρχο βλέπουμε άσφαλτο παντού και οι Παγώνης/Καθαροσπόρης και τα παπαγαλάκια μας λένε πως δεν είναι κατάλληλη η ώρα που ρίχνουν την άσφαλτο!!!!!

- Οι κύριοι αυτοί δεν πήραν όπως όλα δείχνουν, το μάθημά τους, αλλά ας κάνουν λίγη υπομονή και θα πάρουν και το επόμενο. Είχε δίκιο τελικά ο Ζήκος της Ελληνικής ταινίας όταν έλεγε πως πήγαινε πολλές χρονιές στην ίδια τάξη γιατί σε μία χρονιά τι να προλάβει να μάθει!!!

- Κύριε Παγώνη και κύριε Καθαροσπόρη, τους αυτοδιοικητικούς, όπως και τους πολιτικούς γενικότερα τους κρίνει ο λαός και όχι εσείς και τα παπαγαλάκια σας. Ο βλάκας φίλος σας, το γνωστό παπαγαλάκι προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα του κ. Βασίλη Γουρνή και τον χαρακτηρίζει "μία φέτα και μια σαλάτα" επειδή έχει μια οικογενειακή επιχείρηση εστίασης. Δεν μας λέει όμως ο βλάκας για την δική του προσωπικότητα, για την προσωπικότητα των πολιτικών του αφεντικών και πως κρίνει την απόφαση και την επιλογή των δημοτών.

- Ο κύριος Βασίλης Γουρνής ήταν και θα είναι πάντα εργαζόμενος και δεν περιμένει να φροντίσουν τον τραπεζικό του λογαριασμό χορηγοί και εργολάβοι. Αυτό τους πονάει και αυτό που τους έχει πεθάνει, είναι η αποδοχή που έχει στον κόσμο ο κ. Γουρνής.

- Ο κύριος Γουρνής ήταν και θα παραμείνει εργαζόμενος και δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που μπορούν να ζήσουν ως εισοδηματίες και με φουσκωμένους λογαριασμούς.