Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Η ζωή θα συνεχιστεί και όλοι θα είμαστε μια μεγάλη παρέα και θα ξεχωρίζουμε σε αυτούς που λένε και γράφουν ψέματα και σ΄ αυτούς που λένε και γράφουν αλήθειες, είτε αυτές αφορούν τον αθλητισμό, είτε αφορούν την πολιτική ή ακόμη και τις προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις. Ανάμεσά μας θα υπάρχουν και οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι θα έχουν εμπάθειες και εμμονές και πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν επιθέσεις και να συκοφαντούν, αλλά.... σχεδόν πάντα να είναι με τους χαμένους, γιατί ο κάθε πολίτης δεν είναι πρόβατο και αυτοί τσομπάνηδες για να τον οδηγούν στο δικό τους μαντρί.

- Ας λένε λοιπόν κι ας γράφουν ότι θέλουν, αλλά την αλήθεια δεν θα την κρύψουν, όπως δεν μπόρεσαν να την κρύψουν για πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο Χαλκιδέων, για το νερό στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ, για τα σκουπίδια, για την οργανωτική αποτυχία της αθλητικής εκδήλωσης του Συλλόγου ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ, με ελάχιστες συμμετοχές και με μόνο όπλο κάποιες φωτογραφίες του αρχιμανδρίτη την ώρα που γινόμασταν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα, με τα όσα έγραφαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στο διαδίκτυο!!!

- Δεν ίδρωσε πάντως το αυτάκι των διοργανωτών και των παρατρεχάμενων, γιατί συνεχίζουν να μιλούν για πετυχημένη εκδήλωση και άλλα τέτοια κουφά. Ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος προφανώς και συνυπογράφει αυτά τα ψέματα και αυτό προσβάλλει την εκκλησία της Χαλκίδας και προσωπικά τον Σεβασμιότατο κκ Χρυσόστομο ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς καν να τα διαφημίζει. Υπάρχει και Θεός κύριοι και κάποια στιγμή θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

- Μπάχαλο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ φαίνεται πως έχει στο στόχαστρο τις διοικήσεις των ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα. Τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και τους βάζει απέναντι στα σωματεία μέλη τους, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα δικά του ΘΕΛΩ. Δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν ούτε σε Γενικές Συνελεύσεις για να πάρουν την σύμφωνη γνώμη των Σωματείων!!!! Τους έχει κάνει μαριονέτες. 

- Εμείς γράψαμε την θέση μας για το θέμα της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας και σίγουρα θα προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις αν χρειασθεί, γιατί δεν πρέπει τίποτα να είναι κρυφό, αφού όπως έλεγαν οι ίδιοι που έχουν την ευθύνη της ομάδας όλη η Χαλκίδα τους στήριξε αυτά τα χρόνια. Σε λίγο περισσότερα.