Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

...μικρά, μικρά

 - Αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι που θέλουν ν΄ ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, είναι πως δεν θα μπορέσουν να ξεγελάσουν για δεύτερη φορά τους δημότες. Θα πρέπει λοιπόν να μην πετάει το μυαλό τους στα σύννεφα, γιατί για να εκλεγούν θα πρέπει να συγκεντρώσουν έναν ικανό αριθμό σταυρών προτίμησης και να είναι και μέλη στο ....ψηφοδέλτιο του νικητή των εκλογών, γιατί αν είναι στον δεύτερο ή τον τρίτο, δεν έχει κανένα νόημα.

- Το αστείο είναι πως κάποιος, που μπορεί την πρώτη φορά να πήρε 700-800 σταυρούς προτίμησης, πιστεύει πως θα τα καταφέρει και την δεύτερη φορά, αλλά δεν πρέπει να αγνοεί και την στάση συναδέλφων του οι οποίοι ενώ τον στήριξαν, αυτός δεν έκανε το ίδιο γι΄ αυτούς..

- Όπως γράψαμε έχει σημασία και σε ποιο ψηφοδέλτιο θα επιλέξει να είναι υποψήφιος και σε ποιο θα τον δεχτούν αν τον δεχτούν, γιατί παίζει κι αυτό. Θα υπάρξει δηλαδή και το βέτο από κάποιους άλλους υποψηφίους, αν η συμπεριφορά σου δεν ήταν αυτή που έπρεπε τα χρόνια που πέρασαν....