Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Για την καρεκλίτσα και μόνο κάνουν ότι κάνουν πρόεδροι των ΕΠΣ και το λένε και δημόσια. Κύριε Μπαλτάκο ποιος κρατάει ομήρους τα σωματεία; Ο Αυγενάκης ή εσείς; Τι λένε οι πρόεδροι όταν τα σωματεία μέλη τους τους ζητούν να προχωρήσουν σε έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και να αποφασίσουν.... αν θέλουν ή όχι την διακοπή των πρωταθλημάτων;

- Δεν μπορώ να το κάνω λέει ο κάθε πρόεδρος γιατί θα με βγάλουν έκπτωτο!!! Δηλαδή κύριε Μπαλτάκο και κύριοι πρόεδροι των ΕΠΣ είσαστε όμηροι της ΕΠΟ; Τι λέει το καταστατικό σας; Είναι ή όχι η Γενική Συνέλευση το κυρίαρχο όργανο της Ένωσής σας;

- Κύριοι όσο κι αν χτυπάτε κάτω τον κώλο σας, δεν θα περάσει κανένα νταβατζηλίκι. Οι νόμοι του κράτους είναι πάνω από τον κάθε κύριο Μπαλτάκο και κάθε πρόεδρο της ΕΠΣ.

- Αν θέλετε όπως λέτε να είσθε ανεξέλεγκτοι, τότε να έχετε δικά σας γήπεδα για προπονήσεις και αγώνες και φυσικά να μην έχετε ούτε 1 ευρώ χρηματοδότηση από το κράτος. Δεν θα πληρώνουν οι δημότες την κατασκευή και συντήρηση των γηπέδων για να είσθε εσείς ανεξέλεγκτοι.

- Σεβαστείτε τα σωματεία μέλη σας και δώστε τους το δικαίωμα να έχουν λόγο. Διαφορετικά υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης που είναι έντιμος και καθαρός.