Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τι θέλετε να γράψουμε τώρα εμείς; Μάνα εξέδιδε την 12χρονη κόρη της!!!! Μάνα έπαιρνε χρήματα και βίαζε την ψυχούλα του παιδιού καθημερινά. Θα δικαστεί και θα τιμωρηθεί λένε. Συγνώμη αλλά πρέπει να δικαστούν όλες και όλοι αυτοί που καθημερινά στα τηλεπαράθυρα παραβιάζουν κάθε έννοια δεοντολογίας και σοβαρότητας και όχι μόνο "βιάζουν" συνεχώς ένα παιδί, αλλά κρύβουν και το μαύρο τους το χάλι, αφού γίνονται χειρότεροι από... αυτούς που βίασαν το παιδί και φυσικά δεν πληρώνουν και τίποτα.

- Συγνώμη που θα γράψουμε αυτό που θα γράψουμε, αλλά κανείς δικαστής δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν, την ποινή που θα ήθελε ή που θα έπρεπε. Ευχόμαστε ειλικρινά όλα αυτά τα αρρωστημένα μυαλά, ξεκινώντας από την "κυρία" που παριστάνει την μάνα, αλλά είναι νταβατζής ενός παιδιού, να βρούνε την δύναμη και να δικάσουν τον εαυτό τους, για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση και τους δικαστές, γιατί αυτοί απλά θα εφαρμόσουν τους νόμους που ψήφισαν οι βουλευτές!!!!

- Λυπούμαστε ειλικρινά, αλλά το θέμα δεν είναι το που ανήκει πολιτικά κάποιος ή με ποιους ήταν φίλος. Αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου. Το θέμα μας είναι αν θα συνεχίσουμε να παραμυθιάζουμε τον κόσμο. Η κοινωνία θέλει σπέρμα και αίμα και αυτό του προσφέρουν καθημερινά οι τηλεοπτικές εκπομπές, όταν δείχνουν τα όσα δείχνουν και λένε τα όσα λένε.

- Τα παιδιά μας καθημερινά βλέπουν πως κάποια κοπέλα μπορεί να κερδίζει χρήματα, δείχνοντας τα κάλλη της. Δεν τα βλέπει κανείς αυτά; Ας μη γελιόμαστε. Κρεμούν στα μανταλάκια κοπέλλες, όπως κρεμάει στα τσιγκέλια του ο χασάπης αρνάκια και κατσικάκια και άλλα ζώα.

- Το ξαναγράφουμε και το κλείνουμε εδώ. Να δικάσουν μόνοι τους και πρώτα η μάνα τους εαυτούς τους και να επιβάλλουν την ποινή που τους αξίζει.

- Ήταν 5 Οκτωβρίου όταν γράψαμε πως κυκλοφορούσαν φήμες, οι οποίες έλεγαν πως η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας θα έλυνε την συνεργασία της με τον προπονητή κύριο Τάσο Ταυταρίδη. Χθες ανακοινώθηκε η απόλυσή του. Αλήθεια τι θα πούνε και τι θα γράψουν τώρα όλοι αυτοί οι οποίοι προσπάθησαν να διαψεύσουν το σχόλιό μας;;;; Κύριοι για μια ακόμη φορά το apopsignomi είχε καλή πληροφόρηση.  Περισσότερα θα γράψει "ο μπάρμπα Στέλιος".

.....φήμες;;;;;;
- Είναι αλήθεια πως κάτι τρέχει στην ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας με τον προπονητή κύριο Τάσο Ταυταρίδη;
Εμείς δεν το πιστεύουμε και ευχόμαστε να μην πάρει η όποια διοίκηση προκύψει την λάθος απόφαση.
Ο κ. Ταυταρίδης είναι μια καλή επιλογή και,,,πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Ερέτριας η οποία ξεκινάει από την αρχή.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο