Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

....φαπούλες

 - Τα πάντα μπορεί να συμβούν στους πάντες, γι΄ αυτό καλό είναι να λέμε κι ένα ευχαριστώ στον Θεό όταν ξυπνάμε το πρωί και πριν πέσουμε για ύπνο το βράδυ. Δυστυχώς κανείς μας δεν ξέρει πως θα είναι όχι ο επόμενος χρόνος ή μήνας ή μέρα, αλλά ούτε και το.... επόμενο δευτερόλεπτο. 

- Χωρίς αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού οι φωστήρες της ΕΠΟ και των ΕΠΣ πίστευαν πως έτσι θα τα βολέψουν και πως θα αναγκάσουν τον Αυγενάκη και την κυβέρνηση να κάνουν κωλοτούμπες. Τώρα ας τρέξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα!!!

- Τι φαγούρα έχεις ρε μεγάλε με το που πάνε τα σκουπίδια του Δήμου Χαλκιδέων; Οι δημότες ξέρουν πως δεν είναι στους δρόμους και πως ούτε ένα ευρώ παραπάνω αύξηση στα Δημοτικά Τέλη δεν μπήκε και δεν θα μπει. Η Δημοτική αρχή πάντως, κάπου τα πάει και αν πραγματικά κάνεις ρεπορτάζ, θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα φορτηγό για να δεις που τα πάνε!!!!

- Παρεξηγήθηκε ο φίλος γιατί γράψαμε για την καθαριότητα στο Λευκαντί και στο Βασιλικό και όχι και για τον τόπο του. Φίλε εμείς γράψαμε το τι λένε οι δημότες για την περιοχή μας. Ακόμη και μέχρι σήμερα που δεν είμαστε στο Καλοκαίρι, βλέπεις εργαζόμενους στο δρόμο πριν καν ξημερώσει, αλλά και ανοιχτό φορτηγάκι να μαζεύει κλαριά και άλλα αντικείμενα από τους δρόμους!!!!

- Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και οφείλεται στην άψογη συνεργασία που έχουν εργαζόμενοι με προϊσταμένους και τον αντιδήμαρχο κύριο Σέρρα. Αν υπήρξε και καλύτερη συμπεριφορά κάποιων δημοτών, όλα θα ήταν καλύτερα.