Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Φυσικά και έχουμε άποψη για την λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και την λειτουργία του. Γνωρίζουμε καλά τα όσα συμβαίνουν στο Στάδιο και ευθύνες έχουμε όλοι. Ευθύνες έχουν και οι κυρίες και κύριοι προπονητές των σωματείων οι οποίοι δεν προσέχουν το στάδιο και δεν ακολουθούν τις οδηγίες του ΔΟΑΠΠΕΧ. Έχουν απαιτήσεις, αλλά δεν έχουν καταλάβει ή δεν... θέλουν να καταλάβουν και τις υποχρεώσεις τους.
Φυσικά σε μια συνάντηση που είχαν με την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και τους συνεργάτες της στον ΔΟΑΠΠΕΧ, έδειξαν και κάτι άλλο.

- Έδειξαν πως δεν έχουν και το θάρρος να παραδεχτούν τα όσα κάνουν. Στην γλώσσα του λαού, θα μιλούσαμε για κότες, αλλά δεν θέλουμε να φτάσουμε σ΄ αυτό το σημείο.
Αλήθεια η προπονήτρια που απείλησε με απόλυση εργαζόμενο, γιατί δεν μίλησε και δεν παραδέχθηκε πως το έκανε;

- Κυρία μου δεν είναι σωστό αυτό και δεν σας τιμά.
Έπρεπε να σεβαστείτε τους συναδέλφους σας και να παραδεχτείτε πως εσείς το κάνατε.

- Όσο για τον αγαπητό πρόεδρο του σωματείου σας, όχι μόνο δεν έπρεπε να σας καλύψει, αλλά θα πρέπει να ζητήσει και συγνώμη, γιατί πρόσβαλλε και ήταν ρατσιστική η συμπεριφορά του, σε σχέση με τους εργαζόμενους στην φύλαξη του σταδίου.
Το αν κάποιος έχει περισσότερη ευφυϊα από κάποιον άλλον, δεν θα το κρίνετε εσείς κυρίες και κύριοι, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το μαγαζάκι σας.

- Και κάτι ακόμη για να σταματήσω εδώ.
Ο μπάρμπα Στέλιος είναι Εθνικόφρονας Κουμουνιστής και δεν σκύβει το κεφάλι σε κανέναν και γι  αυτό δεν είναι και με τους βολεμένους.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σ΄ αυτή την Δημοτική Αρχή την στήριζα και θα την στηρίξω, γιατί πιστεύω πως έχει ανθρώπινο πρόσωπο και δεν θυσιάζει ανθρώπους για να συντηρεί μαγαζάκια.

- Θα είμαστε δίπλα στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και στους συνεργάτες της, όσο θα κάνουν σωστά την δουλειά τους και θα προστατεύουν και τους εργαζόμενους, χωρίς να βάζουν στην ζυγαριά την ευφυϊα τους.
Κυρίες και κύριοι κοιτάξτε τον εαυτό σας και θα διαπιστώσετε πως κάνατε τραγικό λάθος.
Κουτοπονηριά έχετε και όχι ευφυϊα.
Στον αθλητισμό δεν έχει θέση κανείς, αν απειλεί ακόμη και με απόλυση εργαζόμενο για οποιονδήποτε λόγο.

- Επειδή ακούσαμε τα πάντα με τα αυτάκια μας, δεν μπορεί να μας διαψεύσει κανείς, ούτε στην δήμαρχο κυρία Βάκα, ούτε και στην πρόεδρο κυρία Αϊδίνη.
Θα κλείσω γράφοντας πως μειωμένης ευφυϊας δεν είναι ένας εργαζόμενος με τα προβλήματά του, αλλά αυτοί που τον απειλούν και αυτοί που τον θέλουν στο περιθώριο και θέλουν "έξυπνους"  στην θέση τους.