Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σας το είχα γράψει, από τότε που είχε αναλάβει υπουργός ο κ. Αυγενάκης, αλλά με γράψατε, γιατί είχατε την εντύπωση πως μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα, ακόμη και έναν υπουργό.
Τον νόμο εφαρμόζει ο κ. Αυγενάκης και δεν θα τον απομάκρυνε ποτέ ο πρωθυπουργός, όταν διαπιστώνει πως κάποιοι στην ΕΠΟ πιστεύουν πως θα κυβερνούν αυτοί.
Η ΕΠΣ Εύβοιας για να βάλει πλάτη στα ΘΕΛΩ του Μπαλτάκου και συνεργατών του, έπαιξε τον ρόλο του.... λαγού και έστειλε μία επιστολή στον υπουργό και την κυβέρνηση και ζητούσε ακριβώς ότι ζητούσε ο Μπαλτάκος.
Εκτέθηκε δηλαδή για μια ακόμη φορά ο κύριος Ρέτσας και δεν άκουσε τα σωματεία/ μέλη της Ένωσης τα οποία και δεν συμφωνούν με όλα αυτά που συμβαίνουν και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς ο κ. Ρέτσας, δεν προχώρησε σε Γενική Συνέλευση για να ψηφίσουν τα σωματεία, αν θέλουν ή όχι την διακοπή των αγώνων και έκανε αυτό που ήθελε ο κ. Μπαλτάκος και οι μπροστινοί και πισινοί του.
Κύριε Ρέτσα, η αλήθεια είναι αλήθεια. 
Δεν τσίμπησε ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο υπουργός και τώρα πρέπει να πάρετε απόφαση.
Θα είσθε με τα σωματεία ή με αυτούς που κινούν τα νήματα στην ΕΠΟ και κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση;
Τι θα κάνετε τώρα με την νομιμότητα για την οποία μιλάτε συνέχεια;
Υπάρχει νόμος του κράτους και εκτός από την όποια καρέκλα, υπάρχουν και τα σωματεία τα οποία πληρώνουν ποδοσφαιριστές, πληρώνουν προπονητές, πληρώνουν παντού και πρωταθλήματα δεν έχουμε. Απλά θα πρέπει να τους πείτε, αν αναλάβατε τον ρόλο του κορονοϊού και τους έχετε σε καραντίνα.
Αν τους έχετε για ηλίθιους και δεν ξέρω τι άλλο, τότε θα σας απαντήσουν αυτοί.