Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

.....φαπούλες

 - Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ελέγξουμε κανένα και για τίποτα και ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ενημέρωσης και ακόμη συγκεκριμένα αυτούς που τα παίρνουν και αυτούς που δεν τα παίρνουν!!!! Τι να ελέγξουμε άραγε; Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και χρησιμοποιεί τα δικά του μέσα για να κάνει παιχνίδι. Πάει πολύ όμως να βγαίνει γνωστός ραδιοφωνατζής, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τα ...παίρνει και ανήκει στην κατηγορία του "ότι κάτσει'.

- Αν δεν θέλει να γράφουμε αυτά που γράφουμε, ας σταματήσει τις κωλοτούμπες του κι ας κοιτάξει αυτούς που του δίνουν τις χορηγίες του. Καθαρές κουβέντες μεγάλε και δεν απάντησες ποτέ γι΄ αυτά που έχουμε γράψει.

- Φώναζες για τις ανεμογεννήτριες στο δήμο της Ερέτριας και μόλις η ΤΕΡΝΑ σου έδωσε την διαφήμιση της θυγατρικής της έκανες την κωλοτούμπα.

- Φώναζες για την εταιρεία με τα χημικά στο Βαθύ, έβριζες από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Μπακογιάννη και τον Σπανό και μόλις πήρες την διαφημισούλα το βούλωσες και όταν ξέσπασε φωτιά στις δεξαμενές εσύ μας έλεγες πως λειτούργησαν μια χαρά τα συστήματα ασφαλείας της εταιρείας!!!!!

- Φώναζες και έλεγες τα όσα έλεγες για τον πρώην Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη και τον τότε αντιπεριφερειάρχη κύριο Σπανό, αλλά μετά τους είχες καθημερινά συνομιλητές σου και μόλις έκλεισαν την κάνουλα, άρχισες το βρίσιμο και την χυδαιότητα, γιατί είναι χυδαιότητα να κάνεις αναφορά στο πως κάποιος μιλάει. Βλέπεις κύριε ραδιοφωνατζή δεν είναι όλοι τέλειοι όπως εσύ.

- Φώναζες για την εταιρεία που έχει σχέση με το σκατονήσι, αλλά μετά σταμάτησες γιατί έτσι έπρεπε για να μην είσαι και αχάριστος.

- Φώναζες για τους εργολάβους και τον κύριο Ψαθά, αλλά μετά για να "χτυπήσεις" την Βάκα έχεις τον δήμαρχο κάθε πρωί συνομιλητή σου.

- Φώναζες για προμηθευτές του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά ούτε κουβέντα για τον μεγάλο προμηθευτή του δήμου επί Παγώνη/Καθαροσπόρη και τον οποίο είχες για κάποια χρόνια χορηγό στην εκπομπή σου.

- Κύριε Ραδιοφωνατζή, λέγε όσα θες λέγε, γιατί το δικό μας αυτάκι δεν ιδρώνει. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Όλα μας τα χρόνια είμαστε ΝΔ, είμαστε με τον Φάνη, είμαστε με την παράταξη Βάκα και δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Εσύ θα μας πεις με ποιους είσαι; Εμείς είμαστε δεδομένοι, οπότε γιατί να μας πληρώσουν; Εσύ;;;;;;;

- Δεν θέλουμε να γράψουμε για τις αναθεσούλες από τον ΔΟΑΠΠΕΧ επί Ζλακώνη ή από τον κύριο Ανυφαντή. Αυτά είναι πταίσματα.