Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Super League 2

Έναρξη στις 6/11, η νέα σύνθεση των ομίλων

Για τις 6 Νοεμβρίου μετατέθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, που επρόκειτο να ξεκινήσει την τρέχουσα εβδομάδα, με βάση σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας. Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, η απόφαση αυτή ελήφθη «μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ΄ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών».

Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, ο Διαγόρας ζήτησε να μεταφερθεί...

στον Α΄ όμιλο, παίρνοντας τη θέση της Ξάνθης που αποχώρησε, και το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Στον ίδιο όμιλο θα ενταχθεί και ο Ηρακλής Λάρισας, που καλύπτει τη θέση του εκπροσώπου της Γ΄ εθνικής και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του, όπως είχε καθοριστεί στην κλήρωση. Στον Β΄ όμιλο, αντίστοιχα, τη θέση του Διαγόρα παίρνει η Ηλιούπολη και εκείνη του Εργοτέλη (που αποχώρησε) καταλαμβάνει ο ΠΑΟ Ρουφ.

Κατόπιν αυτών, η σύνθεση των δύο ομίλων της Super League 2 για την περίοδο 2022-23 διαμορφώνεται ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΛ, Διαγόρας, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Θεσπρωτός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΟΤ Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β΄, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Καλλιθέα, Επισκοπή, ΑΕΚ Β΄, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β΄, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά