Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

....καλημέρα ή καληνύχτα στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ;;;;

 - Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα, αργά το βράδυ της Πέμπτης και δεν σας κρύβουμε πως τα όσα ακούσαμε για τα διοικητικά στην ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, με κάθε λεπτομέρεια, μας ενόχλησαν απίστευτα.
Θα πούμε πάντως στον αγαπητό κύριο που μας τηλεφώνησε, πως εμείς ουδέποτε είχαμε κάποια συνεργασία με την ομάδα αυτή και ποτέ μα ποτέ, δεν είχαμε καλές σχέσεις με όσους είχαν ρόλο στην ομάδα.
Δεν μας απασχολεί λοιπόν κάτι και δεν έχουμε ούτε κέρδος, ούτε ζημιά, από τις εξελίξεις.
Είναι αλήθεια πως έχουμε 2 - 3 στρατόπεδα σε επίπεδο διοικητικό, όπως είναι αλήθεια.... πως όλοι ασκούν πιέσεις προς όλους, ώστε να έχουν την διοίκηση της ομάδας αύριο.
Μέχρι τώρα όλοι λένε πως ο πρόεδρος κύριος Σωτηρίου πλήρωσε την ομάδα τα τελευταία 2 - 3 χρόνια, αλλά το 2022 δεν του πήγε καλά επαγγελματικά και βρέθηκε σε οικονομική αδυναμία.
Ο ίδιος δηλώνει πως αυτές τις μέρες θα επανακάμψει και θα μπορέσει να είναι εντάξει με τα οικονομικά της ομάδας, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν πιστεύουν πως θ΄ αλλάξει κάτι και τον ωθούν σε παραίτηση, για να ορισθεί νέο διοικητικό σχήμα και να τρέξει η ομάδα.
Μάλιστα λένε πως για να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα, θα πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Σωτηρίου.
Όλα δείχνουν πως ως μοχλός πίεσης, χρησιμοποιήθηκαν και οι παίκτριες, οι οποίες εδώ και περίπου 10 μέρες, σταμάτησαν και τις προπονήσεις.
Ο φίλος μας είπε πολλά και μας κατηγόρησε πως καλύπτομε και κάποιους οι οποίοι θέλουν να βάλουν στην διοίκηση δικά τους πρόσωπα και ελεγχόμενα για να κάνουν κουμάντο και να μπορούν να εισπράξουν και τα χρήματα από την χρηματοδότηση που αγγίζουν τα 100.000 ευρώ.
Αγαπητέ φίλε, δεν ξέρουμε αν είναι ή όχι έτσι τα πράγματα, αλλά αν είναι τότε αυτή η ομάδα δεν έχει κανένα μέλλον και όποιοι μπούνε στο τιμόνι και στην διοίκηση, πολύ γρήγορα θα καταλάβουν πως έμπλεξαν.
Εμείς δεν πιστεύουμε κανέναν απολύτως.
Αν δεν θέλουν αυτοί που πέρασαν καλά τα 2 - 3 τελευταία χρόνια, να κρατήσουν ένα επίπεδο και να ηρεμήσουν την ομάδα, ας είναι καλύτερα να παραιτηθούν από τις θέσεις τους και να μην ασχοληθούν καθόλου.
Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει στην πλάτη μας και να ξέρουν όλοι πως θα γράψουμε κάθε λεπτομέρεια, για όλους και για όλα.