Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ψυχραιμία να έχετε και θα ξεπεράσουμε και τον καύσωνα, αλλά και τα μαργαριτάρια τα οποία ξεστομίζουν κάποιοι κατά φαντασία παράγοντες οι οποίοι ήταν που ήταν σε κατάσταση τρικυμίας, τώρα έχουν πέσει σε θαλασσοταραχή και κουτουλάνε τα κεφάλια τους, επιβεβαιώνοντας πως αυτά είναι άνευ περιεχομένου. Κατά τ΄ άλλα ενοχλήθηκαν κάποιοι επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα των ναρκωτικών και γράψαμε  πως αυτά έχουν περάσει στα σχολεία και στους αθλητικούς χώρους. Τι να κάνουμε όμως; Εμείς .....στεκόμαστε απέναντι και θα προσπαθούμε να πείσουμε τα παιδιά να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά γενικώς, αφού για μας δεν υπάρχουν σκληρά και μαλακά ναρκωτικά, ούτε και αθώα ναρκωτικά.

- Μας συγκίνησε το γεγονός πως χθες παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών όλοι οι φορείς του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης προχώρησαν σε ανακοινώσεις/μηνύματα και άλλα τέτοια σχετικά!!!! Λυπούμαστε, αλλά ούτε ένας δεν βρήκε να πει μια λέξη, ενώ ακόμη και για την παγκόσμια μέρα "της κότας" κάτι έχουνε να πούνε. Γιατί άραγε οι αθλητικοί φορείς, οι φορείς της παιδείας, της αυτοδιοίκησης κλπ δεν είπανε ούτε λέξη; Όποιος βρει κάποιο μήνυμα να μας το στείλει κι εμάς. Φαίνεται πως όποιος πάει κόντρα στα ναρκωτικά, πάει κόντρα σε συμφέροντα και μικρή σημασία έχει το να πεθαίνουν παιδιά. 

- Εμείς δεν συμφωνούμε γενικώς με το να υπάρχει παγκόσμια ημέρα για οτιδήποτε, αλλά δεν μπορεί στην παγκόσμια μέρα του μπαμπά, της μαμάς, της 3ης ηλικίας και άλλα, να προχωράμε σε μηνύματα και στην παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών να επιλέγουμε την σιωπή.

- Άρχισαν οι ομάδες ποδοσφαίρου τις μεταγραφές, αλλά δεν ξέρουμε αν θ΄ αρχίσουν κι αν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, εξ αιτίας της πανδημίας, αφού όλοι μιλούν για νέο κύμα τον Σεπτέμβριο. Περιμένουμε να δούμε και τους παράγοντες οι οποίοι θα ρίξουν χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, για να ενισχύσουν τις ομάδες τους.

- Δευτέρα και Τρίτη έχουμε και αγώνες στίβου για τον 5ο όμιλο, στον Άγιο Κοσμά. Στον όμιλο αυτόν συμμετέχουν και οι σύλλογοι της Εύβοιας και γενικότερα της Στερεάς. Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς.

- Την Τετάρτη το πρωί στις 10:00 θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά την Δευτέρα θα έχει προηγηθεί και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πληροφορίες μας λένε πως κάποια κυρία και κάποιος κύριος, θα θυμηθούν τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και θα κάνουν πρόταση για οικονομική ενίσχυση!!!! Πλάκα θα έχει αν συμβεί κάτι τέτοιο, αφού εδώ και ένα χρόνο κανείς από το δημοτικό συμβούλιο δεν πέρασε να δώσει έστω την συνδρομή του στην ομάδα, για να έχει να λέει.