Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Όπως ξαναγράψαμε μια ακόμη Κυριακή χωρίς επίσημους αγώνες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με απόφαση της ΕΠΟ, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, για να παρθεί αυτή η απόφαση ο Μπαλτάκος έβαλε τις ΕΠΣ και ψηφίσανε. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών λοιπόν οι πρόεδροι των ΕΠΣ οι οποίοι .....ψήφισαν ΝΑΙ στην διακοπή των πρωταθλημάτων.

- Μας τα χώσανε καλά κάποιοι από το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, επειδή τολμήσαμε να σχολιάσουμε την παρουσία τους με πανό στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων και τα όσα λένε στον ραδιοφωνατζή. Αλήθεια από πότε έχουν δικαίωμα κάποιοι να απαγορεύουν την άποψη των άλλων; Από πότε έχουν δικαίωμα να λένε αυτοί διάφορα γι΄ αυτούς που έχουν απέναντι πολιτικά και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να γράψουμε την δική μας άποψη;

- Επειδή κάποιος είναι συνδικαλιστής με κομματική ταυτότητα, έχει δικαίωμα να μιλάει για όλα και για όλους και να απαγορεύει και στους άλλους να τον κρίνουν; Επειδή κάποιος είναι μέλος σε κάποιο σύλλογο έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική, ενώ εμείς που είμαστε 50 χρόνια στην ενημέρωση δεν έχουμε δικαίωμα ούτε καν να σχολιάσουμε;]

- Ας βγει κάποιος να μας πει τι έκανε ο Παγώνης για το θέμα των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας τα 5 χρόνια που διοικούσε τον Δήμο. Ας βγει κάποιος να μας πει τι έκανε τα 15 χρόνια ο κ. Καθαροσπόρης που ήταν τουλάχιστον 15 χρόνια αντιδήμαρχος έργων. Αλήθεια μπορεί κάποιος να πει πως η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν έκανε τίποτα απολύτως;

- Κυρίες και κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Η δήμαρχος ήθελε να πιέσει για μόνιμη λύση με την δημιουργία νέων κτηριακών εγκαταστάσεων και συνεχίζει να το κάνει. Κάποιοι ήθελαν εδώ και τώρα να φύγουν από τις πραγματικά κακές εγκαταστάσεις και να πάνε προσωρινά σε νέα λυόμενα ή όπως αλλιώς τα λένε.

- Ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής είχε απόλυτο δίκιο και είπε στην συνεδρίαση του ΔΣ: "Ας είμαστε όλοι ταπεινοί, γιατί όλοι έχουμε ευθύνες, αφού πολλοί από το 2007 μέχρι σήμερα, πέρασαν από θέσει8ς ευθύνες, αυτοί που σήμερα βρίσκονται στην αντιπολίτευση και δεν έκαναν τίποτα".

- Γράψαμε πως κάποιοι θα πρέπει να διαχωρίζουν τα παιδιά σε ΑΜΕΑ και μη. Όλα παιδιά είναι και οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν στο τι λένε και πως το λένε. Τα ίδια δικαιώματα έχουν όλα τα παιδιά και ας μην προσπαθούν κάποιοι να πατήσουν πάνω στο ότι τα παιδιά είναι ΑΜΕΑ.

- Η δική μας θέση είναι καθαρή. Να συνεχιστεί η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για να έχουμε νέο σχολείο για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και όχι να πάνε στο στρατόπεδο και στα κοντέινερ για πολλά πολλά ακόμη χρόνια.

- Κυρία Βάκα και κύριε κάντε αυτό που πρέπει και ευχόμαστε στην επόμενη θητεία σας να κόψετε την κορδέλα στις νέες εγκαταστάσεις. Όσο για τα σχόλια κάποιων, δεν θα δώσουμε συνέχεια, γιατί δεν έχουμε καμιά διάθεση να εξηγούμε τα αυτονόητα. Ούτε κομματικοί συνδικαλιστές είμαστε, ούτε και είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε ΝΑΙ σε ανθρώπους που έχουν αντιπολιτευτική διάθεση.