Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ

«ΧΟΡΕΨΕ»
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΜΗΣ»
Μεγάλη η προσφορά του Αθλητικού Ομίλου Κύμης στην νεολαία της περιοχής, μεγάλη και η αναγνώριση των δημοτών, που του εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Η αναγνώριση αυτή φάνηκε ανάγλυφη στην ανταπόκριση του κόσμου στον μεγάλο αποκριάτικο χορό, που διοργάνωσε ο Aθλητικός Όμιλος Κύμης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Παραλίας, το βράδυ του Σαββάτου της τελευταίας αποκριάς. Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου κατακλύστηκε από κόσμο, τόσο από την Κύμη όσο και από τα χωριά της περιοχής, που προσήλθαν, όχι μόνον για να διασκεδάσουν , αλλά και για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των υπευθύνων.
Για τις προσπάθειες αυτές μίλησε εκ μέρους του Δήμου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Χριστόπουλος, επιφορτισμένος με τον τομέα του αθλητισμού. Προσπάθεια του Δήμου είναι, είπε, η απασχόληση της νεολαίας μας κατά τον ελεύθερο χρόνο της. Προσπαθούμε μέσο του αθλητισμού να δίνουμε διέξοδο στην ενεργητικότητά της. Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Κύμη έχουν φέρει τα προσδοκώμενα οφέλη. Η ποδοσφαιρική ομάδα μας, είπε, κατέχει την τρίτη θέση στο πανευβοϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και γηπέδων στην Κύμη και όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, αλλά και το Κλειστό Γυμναστήριο. Για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κύμης, είπε, ότι φιλοξενεί και την ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Κονιστρών.
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κύμης Παναγιώτης Θωμάς, αναφέρθηκε στις Ακαδημίες μπάσκετ, λέγοντας ότι οι προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων έχουν αποδώσει καρπούς, αφού η ομάδα των παίδων διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Εύβοιας-Βοιωτίας ενώ και η ομάδα των κοριτσιών σημείωσε αξιόλογη πορεία στο ευβοϊκό πρωτάθλημα.
Επίσης μίλησε για τις δύο πανελλήνιες διοργανώσεις μπάσκετ νεανίδων και εφήβων, που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε πέρσι και πρόπερσι ο Δήμος Κύμης σε συνεργασία με τον Α.Ο.Κ.. Στο σημείο αυτό ο κ. Θωμάς ανακοίνωσε την διεξαγωγή στην κεντρική πλατεία της Κύμης, στις 30-31 Μαΐου, του τουρνουά με την επωνυμία «3 με 3» ή «three on three» που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης.
Ακόμη ανακοίνωσε την διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ μικτών ομάδων κορασίδων της ΕΟΚ, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης από τις 30 Απριλίου έως και τις 3 Μαΐου.
Για το Beach Soccer μίλησε ο διοργανωτής αυτού του αθλήματος στην Ελλάδα και ιδρυτής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ δημοσιογράφος κ. Μότσης. Ο κ. Μότσης, αφού αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πανελλήνια διοργάνωση του αθλήματος πέρυσι στο Στόμιο της Κύμης, τόνισε, ότι και ο φετινός Πανελλήνιος τελικός θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην παραλία του Στομίου. Ανέφερε μάλιστα, ότι προβλέπεται να έρθει και να συμμετάσχει στο τουρνουά και Εθνική ομάδα μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κρασί χορούς και τραγούδια. Ο όμιλος, προς ενίσχυση των ομάδων, διεξήγαγε και λαχειοφόρο αγορά με έπαθλο ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA YARIS 1,3 CC, 4ΘΥΡΟ, το οποίο κέρδισε ένας δημότης από τις Κονίστρες.
Στο χορό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κύμης με την οικογένειά του, οι πρόεδροι των Αθλητικών Ομίλων Προποντίδας και Μετοχίου κ.κ. Κουσκούτης και Συκοβάρης αντίστοιχα, η πρόεδρος του Δ.Σ Κύμης κα. Αρετή Μπάτσα, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Βασίλης Παππάς , Κατερίνα Κουιμτζή, Βελισσαρίου Ευαγγελία και πολύς κόσμος.