Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Δεν σχολίασε τη διαιτησία
Είμαστε τσαντισμένοι
που δεν καταφέραμε να προκριθούμε,
παραδέχεται ο Σάντος


Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι έξω φρενών με τη διαιτησία του Κουκουλάκη, αλλά ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε να μην ασχοληθεί με τον διαιτητή της συνάντησης, προτρέποντας μάλιστα τους δημοσιογράφους να σχολιάσουν οι ίδιοι τα σφυρίγματα του Κουκουλάκη.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κέρδισε και πέρασε. Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη κατοχή, αλλά δεν δημιούργησε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία. Εμείς αν και δεν είχαμε τόσο μεγάλη κατοχή και κάναμε λάθος πάσες, είχαμε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Ίβιτς. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε προηγηθεί. Αντίθετα δεχτήκαμε εμείς πρώτοι γκολ, η ομάδα μου επηρεάστηκε από αυτό το γκολ και χρειάστηκε χρόνο να αντιδράσει. Πάνω που θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα ήρθαν οι αποβολές του Κοντρέρας και του Ιβιτς και εκεί κάπου τελείωσε το παιχνίδι.
Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτή είναι η ιστορία του παιχνιδιού και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον Πορτογάλο προπονητή να κάνει ένα σχόλιο για τη διαιτησία:
«Δεν θέλω να μιλάω για διαιτησία. Θα μπορούσα να πω κάτι, αλλά δεν θέλω. Εσείς κάνετε τη δική σας ανάλυση. Το αφήνω σε σας».

Για τις αλλαγές που έκανε μετά τις αποβολές ανέφερε:
«Θέλαμε να ρισκάρουμε. Βγάλαμε τον Βερόν από το γήπεδο για αυτό το λόγο. Αν δεν θέλαμε να ρισκάραμε θα βγάζαμε αμέσως τον Μουσλίμοβιτς ή τον Μπακαγιόκο που λίγο πριν είχε μπει. Αν θέλαμε να πάμε στα πέναλτι θα βάζαμε από την αρχή τον Μπιζέρα».
Όσο αφορά για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί στην Τούμπα, τόνισε:
«Είμαστε τσαντισμένοι που δεν καταφέραμε να προκριθούμε, αλλά για μας το παιχνίδι έχει τελειώσει. Κοιτάζουμε το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι κρίσιμο για μας. Ό,τι έγινε δεν θα επηρεάσει πολύ το παιχνίδι της Κυριακής, αφού είναι τελείως διαφορετικό από το αυτό του Κυπέλλου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να μην μιλήσει κανένας εκ των παικτών στον Τύπο, καθώς οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κουκουλάκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την εντολή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα, να μην υπάρξει η παραμικρή δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr